RSS

Keltainen Madonna

28 Tou

Vanhassa vara parempi ...

Auttamattomasti myöhässä tuo pyöränlaitto! Kumi on puhki ja vähän likaakin näyttää olevan. Kypäräkö? No, pitäishän sellainen omistaa ja käyttää mutta kun se remmi osuu johonkin huonoon kohtaan leuassa ja se tuntuu vähän ahdistavalta ..

Tämä kesä on viimeinen minun peritylle 80-luvun keltaiselle Madonnalle, joka on toiminut muutamana vuotena hyvänä citypyöränä. Sen on aina voinut jättää huoletta lähes mihin vaan – ja melkeinpä lukottakin!

Pyöräilystä pitävällä avokilla on taas vihreä Bianci ( + 2 muuta vaihtopyörää), joten ollaan aika näky,  jos yhdessä poljetaan 🙂 Hänen vuokseen on tosin Ranskan Tour de Francea ja Espanjan vastaavaa Vueltaa tullut seurattua paikanpäältä … Hienoja kokemuksia ja matkoja!

Ranskan ympäriajon viimeisiä kierroksia Pariisissa (Champs-Elysees). Kuva on vuoden 2005 ajoista, jonka voitti Lance Armstrong (vasemmalla oleva keltapaitainen pyöräilijä kaiketi).

Viimeiset kierrokset lähtee... Lukuisa joukko pyöräilijöitä, joiden nimen en sitten muista millään.

Refluksi ja pyöräilykö? Refluksi aiheuttaa jotain oiretta aika usein, vaikka vatsa suht tyhjä onkin. Pyöräily  kääntää niskan myös huonoon asentoon, joka ei tunnu hirveän hyvältä, jos kilometrejä on enemmän kuin muutama.  Kuntopyöräily ei aiheuta oireita. Kestää yleensä puoli tuntia ennenkuin tavallinen pyöräily alkaa luistamaan eli toisin sanoen kitinää partnerille, jos yhdessä mennään 🙂

KETJUREAKTIO  2011 pyörähti taas käyntiin toukokuun alussa yhdistäen hienosti pyöräilyn ja varainkeruun kehitysyhteistyöhön. Punaisen Ristin kampanjan esittely tarkemmin täältä (klik) – ei muuta kuin keräämään kilometrejä työporukan kanssa!


 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 28/05/2011 Kategoria/t: Kirjoitukset

 

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: