RSS

Torstain tautianalysointia

17 Mar

A niinkuin astma

Ei edelleenkään oireilua? Reippaat kävelylenkit menee vähän viileämmässäkin ilmassa ihan ok. Juokseminen neljänteen kerrokseen portaita kotirapussa hengästyttää, loput menee kävellen. Kohta alkaa parin viikon puhaltelu, joka on taas kyllä niin tekniikkalaji. 40 heittoja välillä … kyllähän tämän mittarin nimeen vannotaan mutta vähän heittelee liikaa …

Aerobec niinkuin äänen käheys

Uusi lääke kai olisi pyydettävä joulukuussa keuhkolääkäriltä. Kahtena viime viikkona ääni suht ok kuitenkin .. tai sitten olen vain tottunut enkä huomaa tiettyjä juttuja enää.

H niinkuin hammaslääkäri

Sinne pitäis mennä taas. Ientulehdusta ja puolivuosittainen tarkastus. Purenta ei ole ihan kohdallaan vielä vaikkakin kipuja ei ole – luojan kiitos siitä. Seuraava paikkaaminen ja mahdollinen korotus pistää miettimään mitä jos tämä sama rumba alkaa uudelleen … huh huh!

 

K niinkuin kurkunpää

Kesällä huomattu rasitusmuutos sai vähentämään ääniä vaativia työprojekteja. Tuntuu myös taloudessa. Alunperin olin ajatellut mennä knk-lääkärille joulun aikoihin (lääkärin ehdotus kesän alku) mutta nyt tällä viikolla ajattelin, että en sitten menekään! Jos muutos olisi vähäkään isontunut, sitten vain harmittaisi ja joulu menisi pilalle. Muutokselle ei kuitenkaan tehtäisi yhtään mitään. Enkä minä pystyisi vähentämään enää töitäkään.  Joten olkoon.

R niinkuin refluksitauti

Nexiumia naamaan aamulla ja refluksielämää 24h. Ruokavaliosta lipsuttu pitkäaikaisesti mutta nyt takaisin ruotuun. Lipsumisessa en tosin koskaan sorru isoihin annoksiin, nopeaan syömiseen, kahviin/teehen, sipuliin/valkosipuliin, tomaatteihin, happamiin marjoihin ym. Että jotain sitä on jäänyt selkärankaan. Lipsuminenkin keskivertoihmisen syömiseen periaatteessa täysin sallittua – ihan  vaikka joka päivä – kunhan oireita ei ole eikä tule!

Akuutti ylösnousu ok eikä 8 -viikon huonoa kautta ole ollut tänä vuonna vielä ollenkaan! Tosin pussihan vuosi kesällä muista kohdista; refluksi pääasiallinen taustasyy astman ilmestymiseen ja kurkunpään muutoksiin.

M niinkuin mieliala

Ihan ok. Viikot lentää ja paljon mukavaa tekemistä. Jouluun enää runsas kuukausi :-)!

 

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 17/11/2011 Kategoria/t: Kirjoitukset

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: