RSS

Käsitöitä ja kuoharia

21 Mar

Tulipa taas viime viikolla käytyä Kädentaito – messuilla Pirkkahallissa. Tapahtuma on jo vuosia ollut Suomen suurin tämän alan happening. Eikä tarvinut pettyä tälläkään kertaa!

Perjantaina ihmismassat oli vielä jotenkin suvaittavat, vaikkakin porukkaa riitti. Onneksi tultiin bussilla. Jonotukset sujuivat kuitenkin joustavasti ja nopeasti. 12 euroa joutui pulittamaan ovella ja narikka 1,5e siihen päälle.

Voi, kuinka hienoja käden taidon näytteitä löytyikään – ja paljon! Kuvata sai vain myyjien luvalla, joten jätin kuvaamisen lähes kokonaan.

Tuliaiseksi nappasin mukaan vain kohtuuhintaisen lampaantaljan kemiläiseltä yritykseltä sekä eri osista koostuvan pitkän lasikoristeen. Ja hetihän ne oli kotona laitettava esille/käyttöön!

Kuinka ollakaan – löysimme itsemme myös shamppanja/kuoharibaarista, jossa Astia vähän siinä myös messujanoon maistelin. Kovin hyvältähän tuo maistui. Ja kun suolainenkin kinkkurulla tms kävi ruokavalioon, oli  mukava, kun pystyi olemaan kuin muutkin eikä tarvinut räpeltää ja ronklata 🙂

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 21/11/2012 Kategoria/t: Kirjoitukset

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: